Címkék

hétdőn (1) képek (1) kész (1) kezdünk (1) linux (1) megy (1) ubuntu (1) üdv (1) uff (1) Címkefelhő

Ugrás a kezdőlapra!

Elhatároztuk, hogy kipróbáljuk a Linux egy-egy disztróját és egy hétig ezzel a rendszerrel dolgozunk. Meglátjuk mi lesz...:)

Friss topikok

  • laczfy: kitudja mit hoz a jövő :D (2007.12.29. 11:43) The End
  • laczfy: Szia Spétör! Én már letettem erről a portálos dologról, és a blog is haldoklóban van, mivel már n... (2007.12.13. 22:01) Alvás és holnap Start! De komolyan:)
  • EdBoyWW: ndiswrapper (2007.12.12. 09:23) WiFi sucks
  • Gabeß: Egyetértek a kollégával:D (2007.12.10. 21:42) Oldalajánló itt is, avagy a revans :)
  • Gabeß: Probléma valamilyen szinten megoldva, mivel a másik konfigomon megy a rendszer hibátlanúl. (2007.12.10. 21:16) Ojjaj

Linkblog

Archívum

Alvás és holnap Start! De komolyan:)

2007.12.10. 21:52 | Gabeß | 2 komment

Azthiszem én most nyugovóra térek, vagyis a tv elé helyezem magam. Holnap aztán tényleg mehet a teszt ezerrel. Valamint egy kis hírmorzsa a bloggal és a kis "közösségünkel" kapcsolatban. Felvetődött az a lehetőség, hogy létrehozunk egy Linuxos portált, amelyen a Magyar Linuxosok megvitathatnak mindent és megoszthatják írásaikat a többiekkel és egyebek. A dolog vázlatos még, kivitelezés szintjén mozog, de amint lehet értesítünk, hogy s mint alakúl majd.

Jó éjt pípölsz!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://1hetlinux.blog.hu/api/trackback/id/tr93259707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SPétör 2007.12.13. 20:32:13

Sziasztok!
Persze én is evenorbi-tól jöttem... :-)
Sok sikert a próbához, olvasgatom már egy ideje, de most úgy gondolom, hogy hozzá kell szólnom.
Nem ellenzem, ha linuxos portált csináltok, de jól gondoljátok meg. Nagyon sok idő és elhivatottság kell hozzá. Láttam már lelkes linuxosokat, akik elkezdtek valamit, de nem fejezték be. Még a blog forma, amit többen is használunk, még az is gondot okoz, hogy legyen rajta mindig friss anyag, de ott nem is kéri számon rajtunk. :-)
Arra is fel kell készülni, hogy egy ilyen vállalkozást árgus szemekkel (néha sanda szemekkel) figyelik a többiek. Van néhány elvetemült, aki csak arra vár, hogy jól odamondogasson az ilyen lelkes, de talán nem túl képzett embereknek. Szóval, ha vállaljátok ezt (és mégegyszer: jól gondoljátok át, hogy a suli meg egyéb mellett lesz-e rá időtök, kedvetek), akkor hajrá!
Félreértés ne essék én nem lebeszélni akartalak benneteket, csak szeretném, ha valami jó sülne ki a dologból.
Minden jót kívánok.
SPétör

laczfy 2007.12.13. 22:01:17

Szia Spétör!

Én már letettem erről a portálos dologról, és a blog is haldoklóban van, mivel már nincs mit nagyon megírni, esetleg egy nagyobb összefoglalót írunk és egybegyúrjuk és kész, hamarosan lejár az 1 hét (vasárnap) és akkor a rendszerek is lekerülnek a vinyóról, de előtte még mindenképp megírunk egy nagyobb cikket.
süti beállítások módosítása